Benchmark afhandeling publieksreacties

maandag 1 juli 2019
timer 1 min

DTV Consultants heeft een benchmark ontwikkeld om de afhandeling van publieksreacties door overheden te monitoren. Het gaat dan om publieksreacties op het gebied van verkeer. Dit kunnen klachen zijn, maar ook meldingen, vragen maar ook toe- en afwijzigingen van vergunningen.

Over deze enquête

De benchmark inventariseert hoe overheden omgaan met de afhandeling van vragen, klachen, afwijzigingen en toewijzingen op het gebied van verkeer en mobiliteit.

Met het onderzoek wil DTV achterhalen of wegbeheerders de afhandeling van publieksreacties efficiënt en effectief hebben ingericht en wat het kwaliteitsniveau van deze afhandeling is. Daarnaast onderzoeken we in hoeverre de afhandeling van deze reacties gestandaardiseerd is. Ook willen we weten of data van deze publieksreacties structureel worden opgeslagen en gebruikt voor bijvoorbeeld beleid, begroting en planning.

Lees hier meer.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.