Aanbesteding Programma Doortrappen in Amsterdam van start

maandag 5 augustus 2019
timer 1 min
De afgelopen jaren is het aantal slachtoffers onder fietsende ouderen (65+) in de Amsterdamse regio flink gestegen. Het aantal ernstig gewonden is tussen 2007 en 2016 meer dan verdubbeld (SWOV, 2018).

De urgentie om maatregelen te nemen om de verkeersveiligheid onder deze doelgroep te verbeteren is hoog. De gemeente en Vervoerregio Amsterdam willen om deze reden starten met het verkeersveiligheidsprogramma Doortrappen.

Gedragsinterventies
Het programma Doortrappen is ontwikkeld door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en richt zich op gedragsinterventies bij fietsende ouderen om het aantal ongevallen binnen deze doelgroep te reduceren. Middels een aanbesteding zoeken de gemeente en Vervoerregio Amsterdam naar een partij die de uitvoering van het programma binnen de regio en voor de gemeenten kan coördineren en uitvoeren.


Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot en met 11 oktober 2019 inschrijven op de aanbesteding van het verkeersveiligheidsprogramma Doortrappen in de vervoerregio Amsterdam.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.