Rob Eenink volgt Horst Schulze op als voorzitter van FERSI

zondag 4 november 2018 Jan Willem Kerssies 0 reacties 12x gelezen

Na twee termijnen als voorzitter van het Forum van Europese onderzoeksinstituten voor verkeersveiligheid (FERSI) wordt Horst Schulze (BASt) opgevolgd door Rob Eenink (SWOV). Tegelijkertijd treedt de algemeen secretaris van FERSI Raschid Urmeew (BASt) terug; hij wordt opgevolgd door Ingrid van Schagen (SWOV).

De missie van FERSI is het bevorderen en coördineren van kwalitatief hoogstaand verkeersveiligheidsonderzoek, het adviseren over de toepassing van onderzoeksresultaten en het evalueren van maatregelen.

Samenwerkingsverbanden

Rob Eenink: "We danken Horst en Raschid voor hun inzet. Zij hebben FERSI verder ontwikkeld tot een invloedrijke organisatie voor Europa's verkeersveiligheidsbeleid en gezorgd voor een groot aantal interessante samenwerkingsverbanden zowel binnen als buiten FERSI. Ik kijk uit naar de samenwerking met Ingrid en met ons nieuwe bestuur: Dominique Mignot (vicevoorzitter, IFSTTAR), Astrid Linder (VTI), Klaus Machata (KfV) en Mateja Markl (SPV)."

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.