Overheden roepen op tot veiliger wegwerken

vrijdag 2 februari 2018
timer 1 min

Veertig procent van de wegwerkers voelen zich niet veilig tijdens het werk aan auto(snel)wegen. Daarom roepen de drie noordelijke provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie bedrijven op om meer aandacht te besteden aan veiligheid bij het werk.

Onder het motto ‘Samen wegwerken’ zijn de overheden, samen met brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN, aanwezig op de Infrarelatiedagen voor de grond-, weg- en waterbouw, die van 6 tot en met 8 februari plaatsvinden in Hardenberg. De campagne ‘Samen wegwerken’ richt zich daarom op wegwerkers, weggebruikers én wegbeheerders.

Bezoekers van de Infrarelatiedagen krijgen bij de stand van ‘Samen wegwerken’ meer informatie en handige tips over veiligheid bij wegwerkzaamheden. Ook kunnen ze campagnemateriaal bestellen, dat ze in hun bedrijf kunnen gebruiken om aandacht te vragen voor veiligheid. De beurs is van dinsdag tot en met donderdag open van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Meer informatie over Samen wegwerken vindt u op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina. Wilt u meer informatie over de Infrarelatiedagen? Kijk dan op www.evenementenhal.nl/infra.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.