NDOV en DOVA verder als samenwerkingsverband

woensdag 14 november 2018 Jan Willem Kerssies 0 reacties 64x gelezen

De organisaties NDOV en DOVA slaan de handen ineen en gaan samen verder onder de naam Samenwerkingsverband DOVA.

De organisaties NDOV en DOVA slaan de handen ineen en gaan samen verder onder de naam Samenwerkingsverband DOVA. Omdat beide partijen werken namens de decentrale ov-autoriteiten en werkzaamheden elkaar aanvullen, is het samengaan in de vorm van een Coöperatieve Vereniging een logische stap.

Clusters

Het Samenwerkingsverband DOVA bestaat uit een cluster OV-netwerk, waarin de beleidsafstemming plaatsvindt en een cluster OV-data, waarin de werkzaamheden van het huidige NDOV ondergebracht worden. De komende tijd wordt er gewerkt aan het verder opbouwen van deze nieuwe organisatievorm.

In januari ontvangen alle relaties een update over het nieuwe Samenwerkingsverband DOVA en wordt de nieuwe huisstijl en website gepresenteerd.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.