Jaap Bierman (HTM) toegetreden tot Raad van Toezicht Fonds Slachtofferhulp

woensdag 21 november 2018 Jan Willem Kerssies 0 reacties 85x gelezen

Per 1 november 2018 is Jaap Bierman, Algemeen Directeur van het Haags vervoersbedrijf HTM, benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp. Bierman studeerde Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en haalde zijn MBA bij Insead. Sinds 2014 stuurt Bierman het Haags vervoersbedrijf HTM aan.

Eerder was hij o.a. consultant bij McKinsey en bekleedde hij verschillende managementfuncties bij Shell, waarvoor hij woonde in Tokyo, Singapore en Istanbul. Al geruime tijd is hij nauw betrokken bij het werk van Fonds Slachtofferhulp en volgt hij met name de ontwikkelingen van het programma voor verkeersslachtoffers op de voet.

Ab van der Touw, voorzitter van de Raad van Toezicht  is blij met benoeming van Jaap Bierman: “ We zijn bijzonder blij dat Jaap bereid is om zich in te zetten voor ons mooie Fonds. Jaap is een creatieve energieke en betrokken bestuurder, die wij goed kunnen gebruiken bij de vernieuwingsprojecten die het Fonds bedenkt en uitrolt om de positie van slachtoffers te verbeteren. We verheugen ons er zeer op om met hem samen te werken”.

De Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp bestaat met deze benoeming nu uit drs. Ab van der Touw (voorzitter), drs. Eran Habets (vicevoorzitter), ir. Jaap Bierman, drs. Frits van Bruggen, Gianne Hurks, mr. Floris van Oranje, Jasper Stokvis en mr. Humberto Tan.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.