Evaluatie 'Slimme en Gezonde Stad' in Eindhoven

dinsdag 2 oktober 2018 Jan Willem Kerssies 0 reacties 88x gelezen

Op 25 oktober wordt in Eindhoven, in het kader van Dutch Design Week in Eindhoven, een evaluatie gehouden van vier jaar 'Slimme en Gezonde Stad'. Tijdens de evaluatie worden resultaten besproken en presenteren deskundigen uit de praktijk hun inzichten en ontwerpen op gezonde omgevingswaarden in en om Eindhoven.
Iedereen krijgt de gelegenheid om een inbreng te leveren in gesprek met bestuurders en deskundigen over ‘Slimme en Gezonde Stad’ in relatie tot onder andere de centrumverdichting en de verbinding stad-platteland.

Vier jaar 'Slimme en Gezonde Stad'
In 2014 gingen gemeente Eindhoven, Ministerie van I&W en Rijkswaterstaat Zuid-Nederland een bijzonder partnership aan. Met het tekenen van de intentieovereenkomst bevestigden deelnemende partijen een belangrijke bijdrage te leveren aan het permanent verbeteren van de leefomgeving en kwaliteit van leven in een inclusieve samenleving.

Op 25 oktober is iedereen van harte welkom om een bijdrage te leveren en te luisteren naar de uitkomsten. Kijk hier voor meer informatie over het programma of om u aan te melden.  

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.