Directeur George Gelauff neemt afscheid van het KiM

dinsdag 13 november 2018 Jan Willem Kerssies 0 reacties 70x gelezen

Ter gelegenheid van het afscheid van George Gelauff bij het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) en van de Rijksdienst deelt Gelauff in een blog in tien punten zijn inzicht over de kruisbestuiving tussen beleid en kennis: vechten of groeien?

"De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier bij het KiM gewerkt. Ik werkte samen met KiM’ers, die zeer deskundig zijn op nagenoeg alle facetten van verkeer en vervoer en waar ik veel van geleerd heb. Zij verbinden met grote vaardigheid de werelden van kennis en beleid. KaT heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen: Kennis-aan-Tafel.

Het KiM bleek zeer creatief in onderzoek en communicatie: een website met tegels voor het Mobiliteitsbeeld, filmpjes, tekeningen, blogs, etc. Regelmatig bleek uit reacties hoe goed die uitingen werkten. Daarnaast heb ik veel waardering voor de sociale samenhang in het KiM, ik zal de KiM-lunch op dinsdag, de witte rook-sessies en het vieren van de verjaardagen met de ‘cadeautjestrein’ niet snel vergeten.

 

Ik kwam ook in een grotendeels nieuwe beleidsomgeving en bouwde een nieuw netwerk op. Veel van u heb ik in dat netwerk persoonlijk ontmoet. Hartelijk dank voor alle gesprekken, ideeën, kennisuitwisseling en samenwerking."

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.