Directeur George Gelauff neemt afscheid van het KiM

dinsdag 13 november 2018 Jan Willem Kerssies 58x gelezen

Ter gelegenheid van het afscheid van George Gelauff bij het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) en van de Rijksdienst deelt Gelauff in een blog in tien punten zijn inzicht over de kruisbestuiving tussen beleid en kennis: vechten of groeien?

"De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier bij het KiM gewerkt. Ik werkte samen met KiM’ers, die zeer deskundig zijn op nagenoeg alle facetten van verkeer en vervoer en waar ik veel van geleerd heb. Zij verbinden met grote vaardigheid de werelden van kennis en beleid. KaT heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen: Kennis-aan-Tafel.

Het KiM bleek zeer creatief in onderzoek en communicatie: een website met tegels voor het Mobiliteitsbeeld, filmpjes, tekeningen, blogs, etc. Regelmatig bleek uit reacties hoe goed die uitingen werkten. Daarnaast heb ik veel waardering voor de sociale samenhang in het KiM, ik zal de KiM-lunch op dinsdag, de witte rook-sessies en het vieren van de verjaardagen met de ‘cadeautjestrein’ niet snel vergeten.

 

Ik kwam ook in een grotendeels nieuwe beleidsomgeving en bouwde een nieuw netwerk op. Veel van u heb ik in dat netwerk persoonlijk ontmoet. Hartelijk dank voor alle gesprekken, ideeën, kennisuitwisseling en samenwerking."

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.