Deze site bundelt MaaS-initiatieven

dinsdag 6 maart 2018
timer 1 min
In Nederland worden veel verschillende MaaS-initiatieven en -mogelijkheden ontwikkeld. Maar aan één overzicht ontbreekt het nog. En daar wil MaaSkaart.nl verandering in brengen. De website werd op 6 maart, tijdens het MaaS-congres in Rotterdam, gelanceerd.

MaaSkaart.nl is een initiatief van APPM Management Consultants en Goudappel Coffeng. “Het doel van de kaart is om een overzicht te bieden van MaaS-projecten en de status daarvan”, vertelt Bob Brandjes, projectmanager ‘Smart Mobility’ bij APPM Management Consultants.

Marktpartijen zijn op dit moment nog niet aangesloten. “Maar dat willen we zo snel mogelijk organiseren: we willen afspraken maken met gebruikers, vervoerders, datapartijen en overheden van MaaS-projecten”, gaat Brandjes verder. “Het doel is om de service zo hoog mogelijk te krijgen. Dat is de belangrijkste letter van MaaS.”

Door een overzicht te bieden van MaaS-initiatieven en vervoermiddelen die door commerciële partijen worden aangeboden, worden mobiliteitsaanbieders, overheden, projecten en gebruikers met elkaar in contact gebracht. Zo wordt het mogelijk om de kwaliteit van diensten aan gebruikers naar een hoger niveau te brengen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.