Nationaal Voetgangerscongres

vrijdag 23 februari 2018 0 reacties 46x gelezen

Op 25 september is het Nationaal Voetgangerscongres. Het enige nationale congres dat zich richt op de voetganger. En niet zomaar de voetganger, de gelukkige voetganger is het uitgangspunt van dit congres. De gemeente Amsterdam is dit jaar gastheer. De gemeente heeft de voetganger hoog in het vaandel en voert er actief beleid op.

Datum

25 september 2018

Locatie

Amsterdam

Organisatie

Acquire Publishing

Doelgroep

Mobiliteitsprofessionals

Dit congres wil de voetganger hoger op de politieke agenda zetten, met u en andere vakprofessionals op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen. Hoe zorgen we ervoor dat de voetganger transformeert naar een gelukkige voetganger zodat wij er allemaal profijt van hebben?

 

Keynote en line-up

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres komt niemand minder dan professor Erik Scherder op zijn welbekende eigen wijze vertellen over hoe bewegen ons gelukkig maakt. Daarnaast is er een Weeting (Walking meeting) door Amsterdam, een Discussie over hoe de voetganger gelukkiger wordt met topspreker en presentatie-adviseur Arend Geus, een runing diner (optioneel) en zijn er voldoende kennis-en inspiratiesessies.

 

Ga voor meer informatie naar: www.nationaalvoetgangerscongres.nl

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.