Medior Verkeerskundig Planoloog

woensdag 9 januari 2019 603x gelezen

Bedrijf

Gemeente Rotterdam

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

Als we Rotterdam mobiel én bereikbaar willen houden, moeten we het ook hebben over parkeren. Hoe zorgen we ervoor dat met al die gebiedsontwikkelingen de stad aantrekkelijk en tegelijkertijd duurzaam bereikbaar blijft? Waar laten we alle auto’s als ze Rotterdam eenmaal binnen zijn? En hoe zorgen we voor voldoende parkeermogelijkheden als we nieuwe gebieden ontwikkelen? Dat zijn voorbeelden van vragen waar jij ons antwoord op mag geven. Dat betekent dat je te maken krijgt met complexe projecten waarbij het onderwerp de juiste plaats moet krijgen binnen de integrale opgave van de stad.


Om dat voor elkaar te krijgen werk je samen met andere beleidsadviseurs en verkeersplanologen binnen de afdeling Verkeer & Vervoer. Ook werk je samen met deskundigen vanuit de gemeente en daarbuiten, met belangenorganisaties en last but not least de Rotterdammers zelf. Met hen ga je in gesprek over parkeeroverlast en mogelijke oplossingen, bijvoorbeeld door in hun wijk betaald parkeren in te voeren. Het kan er pittig aan toegaan, maar als dat precies is wat jij zoekt, solliciteer dan als Verkeerkundig Planoloog.

Profiel kandidaat

Jouw profiel

Er zijn veel partijen betrokken bij de integrale opgaven in de stad en soms is er sprake van tegengestelde belangen. Daarom breng jij zowel gevoel voor je omgeving mee, als het vermogen om samen te werken. Je hebt een proactieve (ondernemende) instelling en kunt je prima mondeling en schriftelijk uitdrukken. Je kunt goed in processen denken en vraagt je altijd af hoe je die kunt verbeteren. Daarvoor breng je een sterk analytisch vermogen en een punctuele instelling mee. Daarnaast beschik je over:

 

  • minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van planologie, verkeerskunde of ruimtelijke ordening;
  • bij voorkeur twee jaar ervaring in het vakgebied, liefst in een beleids- of staffunctie;
  • gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.


Heb je geen ervaring of opleiding in de richting van verkeer en vervoer, maar wel sterke affiniteit met het vakgebied dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Aanvullende informatie

Ons aanbod

We geven je de kans om daadwerkelijk mee te denken over de vraag hoe we Rotterdam mobiel en bereikbaar kunnen houden. Jouw input maakt verschil! Je zult veel leren over mobiliteitsvraagstukken in de context van een grote stad. En je netwerk krijgt een boost door de samenwerking met veel lokale én regionale partijen. Daarnaast krijg je:

  • een salaris van maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand;
  • een leerzame functie met een projectaanstelling voor twee jaar;
  • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen opleidingsbudget.

Contact

Contact

Geinteresseerd in de functie? Solliciteer dan online. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten aan Tijs Overbeek, tel. 06-10943463. Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen Gavir Breidel, Recruiter, te bereiken via tel. op 06-18190973.


Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, zullen niet meer in de selectieprocedure worden meegenomen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.