Medior Adviseur Intelligente Mobiliteit - &Morgen

woensdag 13 september 2017 189x gelezen

Bedrijf

&Morgen

Locatie

Utrecht

Functieomschrijving

&Morgen groeit en daarom zoeken we naar een nieuwe collega, een

Medior Adviseur Intelligente Mobiliteit.

 

 

 

Je bent gedreven en energiek met kennis van zaken en hebt een sterke ambitie om mobiliteit anders te organiseren. Je bent geïnteresseerd en gefascineerd door de innovaties die zich in de wereld van mobiliteit in snel tempo opvolgen en je hebt een visie op de rol van mobiliteit in de samenleving van de toekomst.

 

&Morgen zoekt in haar domein ‘Intelligente Mobiliteit’ de meerwaarde tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening: innovaties in mobiliteit als inspiratie en kans om bereikbaarheid, ruimtelijke kwaliteit, leefbaarheid, duurzaamheid, vitaliteit, en daarmee uiteindelijk onze ‘quality of life’ te vergroten.

 

Wij vertalen Intelligente Mobiliteit in slim ruimtegebruik (2D, 3D en 4D) en zoeken daarbij naar nieuwe vervoersconcepten, technologieën en wegen tot gedragsverandering die dit tot stand kunnen brengen. De noodzakelijk hoge verdichting in de steden en krimp in de randen van het land vragen om nieuwe oplossingen. &Morgen helpt overheden en marktpartijen om deze transitie vorm te geven.

 

Tot je verantwoordelijkheden behoren onder meer

 • Werken aan concrete projecten op het gebied van Intelligente Mobiliteit
 • Actief onderhouden van een netwerk in (gemeentelijk) overheidsland
 • Gemeenten en andere overheden adviseren over passende mobiliteitsoplossingen
 • Overheden ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van mobiliteitsbeleid op proces- en programmaniveau.

Profiel kandidaat

Ben jij…

Zelfstandig en initiatiefrijk? Creatief in oplossingen en aanpak? Resultaatgericht en slim? Goed in het verbinden van en samenwerken met veel verschillende partijen? Ben je daarnaast representatief, communicatief sterk en veelzijdig inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact! &Morgen biedt je de mogelijkheid om in een informele sfeer jezelf verder te ontwikkelen tot senior adviseur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, waarbij je deelt in het resultaat van de organisatie.

Wat wij van je vragen

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Opleiding op het gebied van Mobiliteit/RO/Stedenbouw/Planologie
 • Tenminste 4 jaar relevante werkervaring
 • Goed op de hoogte van innovaties en de ruimtelijk-maatschappelijke opgaven van de toekomst
 • Kennis van en netwerk in de (gemeentelijke) overheidswereld is een sterke pre
 • Goede voelhorens voor bestuur en politiek, weet waar de mog.elijkheden liggen, weet waar de grens ligt en zoekt deze met tact op.

Aanvullende informatie

Wat wij je bieden

 • 32/40-urige werkweek
 • Contract voor een jaar met mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Flexibele werktijden
 • Kantoor in centrum van Utrecht
 • Zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden
 • Een flexibele en passende reiskostenvergoeding.

 

Over &Morgen

&Morgen helpt overheden op alle niveaus om resultaten te behalen. Wij zijn niet alleen experts op het gebied van mobiliteit, wij voegen bovendien veel waarde toe op het vlak van participatie en het creëren van draagvlak.

&Morgen en Syndesmo: een sterke combi
Wij vormen één bureau met onze collega’s van Syndesmo. &Morgen helpt overheden met hun uitdagingen op het gebied van mobiliteit: Syndesmo doet hetzelfde bij werkgevers. Ons thuisbasis in het centrum van Utrecht is een open, warme en leuke plek. Zowel de 22 collega’s als klanten en relaties komen er graag.

Contact

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met cv naar Willem Snel (willem.snel@enmorgen.nl). Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze pitchen.

 

Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek van maximaal een uur. In dat geval ontvang je een casus en vragen we je een pitch voor te bereiden van circa 20 minuten over de aanpak die je voor ogen hebt.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Willem Snel (06-14 44 54 27).

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.