Medewerker VRI's (met affiniteit voor ICT)

dinsdag 27 augustus 2019 221x gelezen

Bedrijf

Gemeente Dordrecht

Locatie

Dordrecht

Functieomschrijving

Ga jij de uitdaging aan om de gemeente Dordrecht op het gebied van verkeersregelinstallaties (VRI's) mee te laten bewegen in de dynamiek van onze maatschappij? En zet je jouw technische skills in om het verkeer in goede banen te leiden. Solliciteer dan bij ons!

 

 

Medewerker VRI's (met affiniteit voor ICT)

36 uur | Dordrecht

 

Wat ga je doen?

Jij gaat bij ons actief aan de slag met nieuwe (technologische) ontwikkelingen op het gebied van verkeersregelinstallaties, afgekort VRI's. Deze zijn in de basis gericht op het realiseren van een zo goed mogelijke afwikkeling van het verkeer. In deze tijd waarin we opschuiven naar netwerk- en informatiemanagement wordt de functie van een VRI steeds veelomvattender.

 

In de regio van de Drechtsteden werken we met zes andere gemeenten samen en verzorgen we het VRI beheer. Veel van de dagelijkse (onderhouds)werkzaamheden worden uitbesteed aan marktpartijen. Dit betekent dat je een belangrijke rol hebt in de aansturing van deze partijen.

 

Tot je taken behoren onder meer:

  • Je neemt het voortouw in doorontwikkeling van de vakgroep VRI's, onder meer door in te spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen;
  • Als beheerder VRI's ondersteun je het team WVSS en word je ingezet bij de dagelijkse verkeerstechnische beheer- en onderhoudswerkzaamheden;
  • Je overlegt met de adviseur verkeersmanagement van het vakteam verkeer over het beheer en de technische werking van de VRI's;
  • Je hebt een belangrijke rol in vervangingsprojecten en bij het plaatsen van nieuwe VRI's;
  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het analyseren, coördineren en invoeren van data en mutaties in de beheersystemen;
  • Je bent aanspreekpunt voor het beheer en onderhoud van bewegwijzering.

Profiel kandidaat

Wat neem je mee?

  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau in een technische richting;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met techniek en ICT;
  • Je hebt ervaring in het vakgebied (verkeers)techniek en/of kennis van VRI installatiewerkzaamheden.

 

Vanuit jouw pro-actieve houding ga je aan de slag met innovaties en neem je het initiatief om nieuwe ontwikkelingen zoals het detecteren van verkeersstromen verder vorm te geven. Je werkt zelfstandig en bent erop gericht om de uitdagingen van alledag op te lossen. In jouw rol zijn jouw communicatieve- en samenwerkingsskills heel belangrijk.

Aanvullende informatie

Waar kom je te werken?

Binnen het cluster Ruimtelijke Kwaliteit is het team Wegen, Verlichting en Schone Stad (WVSS) onder meer verantwoordelijk voor een goede werking van alle verkeerstechnisch gerelateerde assets. Je bent werkzaam in het vakteam VRI's en werkt nauw samen met de collega's van Bereikbaarheid en het vakteam Verkeer.

 

Toenemende drukte in het verkeer en het beheren van de VRI's voor omliggende gemeentes zorgt ervoor dat jullie nooit stil hoeven te zitten.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een boeiende en gevarieerde fulltime functie van 36 uur binnen een informele werkomgeving die volop in beweging is. Je krijgt bij ons een warme overdracht van de huidige beheerder die per volgend jaar met pensioen gaat. Naast deze warme overdracht krijg je ook de kans om je ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van cursussen en trainingen.

 

De functie is ingedeeld in schaal 10 (maximaal € 4.225 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je beschikt daarnaast over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel ervan) te laten uitbetalen of er vakantie-uren van te kopen.

Contact

Solliciteren of nog meer weten?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan online, voor 16 september! Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Ger Waalboer (078-7704915) of Cai Coffie (078-7704643).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.