Medewerker Verkeer - gemeente Dordrecht

maandag 11 december 2017 265x gelezen

Bedrijf

Gemeente Dordrecht

Locatie

Dordrecht

Functieomschrijving

Ben jij die resultaatgerichte medewerker verkeer en zoek je een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie? Solliciteer dan op deze vacature.

 

Medewerker Verkeer

Dordrecht, 18 uur

Je werkzaamheden

Als medewerker Verkeer ondersteun je de adviseurs Verkeer bij hun dagelijkse werkzaamheden en lever je een vakinhoudelijke bijdrage aan de advisering, vergunningverlening en (bouw-)projecten. Je stelt verkeersbesluiten op. Je toetst bouw- en uitwegvergunningen en adviseert hierover aan betrokkenen. Voor de inwoners en ondernemers van Dordrecht ben jij degene die hen snel van een adequaat antwoord voorziet op vragen die zij hebben over de verkeerssituaties in de stad.

En je bent voortdurend gericht op verbetering van kwaliteit van de dienstverlening en efficiëntie van werkprocessen.

Profiel kandidaat

Jouw profiel

Je beschikt over een hbo-diploma in het vakgebied Verkeerskunde of beschikt over gelijkwaardige kennis en vaardigheden. Je bent analytisch ingesteld en de klant staat voor jou centraal. Je weet je zowel mondeling en schriftelijke goed uit te drukken.

Ook kun je goed samenwerken, neem je initiatieven en beschik je over voldoende overtuigingskracht.

 

Je beoordelingsvermogen is goed ontwikkeld en daarnaast ben je je bewust van je omgeving en jouw invloed hierop. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid, maar je kunt ook verantwoordelijkheden neerleggen bij andere personen. Tevens heb je affiniteit met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving en kun je omgaan met tegenstrijdige belangen. Je bent bovenal een enthousiaste collega met empathisch vermogen die de handen flink uit de mouwen wil steken.

  

Aanvullende informatie

Plaats in de organisatie

De medewerker Verkeer is werkzaam in het vakteam Verkeer. Met ingang van 1 januari 2018 is dit vakteam onderdeel van het cluster Ruimtelijke kwaliteit. De samenwerking met de collega’s in de andere clusters en de externe partners zal meer worden benadrukt.

 

Het vakteam Verkeer is verantwoordelijk voor het verkeerskundig beheer in de stad en draagt bij aan de ontwikkeling van verkeerskundig beleid. Zij adviseert over complexe projecten op het terrein van verkeer en vervoer en levert een vakinhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire teams, vanuit het brede belang van de stad. Het vakteam bestaat uit 3 adviseurs, 3 medewerkers, 1 projectondersteuner en 1 specialist verkeerslichten.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een aanstelling in een uitdagende functie in een dynamische organisatie. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 (maximaal € 3.805 bruto op basis van 36 uur met ingang van januari 2018). Aanstelling in de aanloopschaal (schaal 8, maximaal € 3.376 bruto op basis van 36 uur) behoort tot de mogelijkheden. Inschaling is afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Wij bieden daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De aanstelling vindt plaats voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en onveranderde omstandigheden wordt het tijdelijke dienstverband na een jaar omgezet naar een vast dienstverband.

Contact

Belangstelling?

Je kunt direct online solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton.

Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met één van de adviseurs Verkeer: Robert Kraak (078-7704923) of Theo Batenburg (078-7704915), of met de manager Stadsontwikkeling Wybe Zijlstra (0652-890478).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.