Masterclass MaaS

donderdag 19 april 2018 0 reacties 29x gelezen

Doordat MaaS zich snel ontwikkelt, komen allerlei nieuwe partijen op de markt. Hoe overheden daarmee om kunnen gaan, vertelt Deborah Nas, hoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation op de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, u tijdens de masterclass MaaS, op 5 juni in Amsterdam.

Datum

14 november 2018

Locatie

Amsterdam

Organisatie

Acquire Publishing

Doelgroep

Vakambtenaren

Tijdens de masterclass plaatst ze MaaS in het tijdskader en wil laten zien welke kanten MaaS op kan gaan. "Daarna zal ik inzoomen op verschillende innovaties die MaaS kunnen versnellen, de rollen die men in de keten kan innemen en de verschillende businessmodellen die daar bijhoren. Want de huidige aanbieders hebben MaaS als corebusiness, maar je kunt je afvragen wat er gebeurt als techreuzen als Google zich ermee gaan bemoeien.”


Deze masterclass is bedoeld voor vakambtenaren van overheden en het mensen vanuit bedrijfsleven. “Na afloop gaan mensen naar huis vol inspiratie en met kennis van kansen voor MaaS, waar ze wat mee kunnen in hun werk. Maar vooral: met een begrip voor gebruikers en een overzicht van alle partijen die in het speelveld actief zijn.”


Meer informatie en aanmelden: www.maasmasterclass.nl.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.