Loop de MaaS-route op Intertraffic

woensdag 14 maart 2018 Roos Falkenburg 0 reacties 122x gelezen

MaaS, een woord dat bijna dagelijks opduikt in de media. Wat is het nu precies? En wat moet en kunt u daar mee? Wat moet u daar voor doen en wat levert het op? Om op deze vragen antwoord te krijgen biedt Acquire, samen met CROW en Intertraffic, u van dinsdag 20 maart tot en met 23 maart 2018, de MaaS-route aan. Een gratis programma waarin lezingen, beursbezoek en tafelgesprekken centraal staan.

De MaaS-route begint iedere dag met een heerlijk kopje koffie of thee in het KennisCafé van Acquire Publsihing en het CROW (Hal 8, stand 08.614 en 08.616). Vervolgens gaat de route naar verschillende interessante lezingen met uiteraard het thema MaaS.


De route gaat verder over de beursvloer, waar verschillende bedrijven u kunnen bijpraten over hun MaaS-diensten en -producten. De route wordt afgesloten in het KennisCafé waar u kunt napraten, informeren en discussiëren over MaaS met deskundige sprekers zoals, Marcel Sloot (aanwezig dinsdag 20 maart), John Pommer (aanwezig woensdag 21 maart), en Wim van Tilburg (op donderdag 22 maart) van het CROW.

 

MaaS-lezing in theater

Speciaal voor u zijn de lezingen geselecteerd die u meer vertellen over MaaS. Zo kunt u aansluiten bij een sessie van de MaaS Alliance, waar door middel van presentaties en paneldiscussie de rollen van de verschillende spelers binnen MaaS worden besproken, evenals de (data-)technische uitdagingen. Andere lezingen worden onder meer verzorgd door Siemens, De Verkeersonderneming, het ministerie van IenW en de MaaS Taskforce Connekt, waarin kennisdeling centraal staat. Klik hier voor het lezingenoverzicht.

 

MaaS op de beursvloer 

Naast de lezingen kunt u op de beurs de bedrijven bezoeken die diensten op het gebied van MaaS aanbieden, zoals: PTV Group, Connekt, Connected, WPS Parking, Dynniq, Monotch en de provincie Noord-Holland/Metropoolregio Amsterdam. De bedrijven zijn herkenbaar aan de MaaS-sticker op hun stand en worden geduid op de plattegrond die u bij het KennisCafé van Acquire en CROW kunt ophalen. Benieuwd naar alle aangesloten bedrijven op de beursvloer? Klik hier voor het complete overzicht.

 

Verder praten in het KennisCafé 

Het KennisCafé van Acquire en CROW is de gehele dag voor u geopend. Naast een kop koffie en het ophalen van het programmaoverzicht van de MaaS-route, kunt u dagelijks terecht voor een tafelgesprek met een expert van CROW, die al uw vragen over MaaS graag beantwoordt. Om u verder te helpen en richting te geven. 


Voor meer informatie over de route, het programma en registreren gaat u naar:  https://t.co/GvzoNsbcKU.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.