Junioradviseur Verkeer en Vervoer - Verkeersatelier

dinsdag 10 oktober 2017 298x gelezen

Bedrijf

Verkeersatelier

Locatie

Westzaan

Functieomschrijving

Schrik jij niet van een boze burger op een inspraakavond en voel je je ook op je gemak in een gesprek bij een wethouder? Ben je goed in het doorgraven bij verkeerskundige vraagstukken en maak je net zo makkelijk een schets? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Meewerken aan het opstellen van gemeentelijke verkeer- en vervoerplannen, zoals een wijkverkeersplan samen met belanghebbenden. Maar ook parkeerstudies, openbaar vervoervraagstukken, fietsbeleidsplannen, verkeersveiligheidsplannen, maken van verkeersbesluiten en overige verkeerskundige adviezen behoren tot de werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee?
Je bent opgeleid tot verkeerskundige of verkeersplanoloog (hbo/wo) en hebt inmiddels wat ervaring opgedaan in het vakgebied. Je bent leergierig, initiatiefrijk, communicatief sterk en houdt van doorpakken. Als je een goede schets kunt maken is dat een pre.

Aanvullende informatie

Over Verkeersatelier
Verkeersatelier is een jong bedrijf dat zich richt op het adviseren van overheden. Wij adviseren in de volle breedte van het vakgebied Verkeer en Vervoer. Dat doen wij projectmatig op kantoor maar ook gedetacheerd bij de opdrachtgever.

Wat bieden wij?
Een marktconform salaris en een unieke kans om mee te bouwen aan een jong bedrijf. Wij bieden je daarnaast veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en dat alles in een prettige werkomgeving

Contact

Geïnteresseerd?
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag vóór 1 november 2017 op onderstaand e-mailadres.

Meer informatie?
Bel of mail met Nico Molenaar: 06-416 58 323 of nico@verkeersatelier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.