Junior Verkeerskundige

donderdag 8 augustus 2019 256x gelezen

Bedrijf

Gemeente Soest

Locatie

Soest

Functieomschrijving

De gemeente Soest De gemeente Soest is een dynamische gemeente met ruim 45.000 inwoners, centraal gelegen in het land en ambitieus in haar doelen. De gemeentelijke organisatie speelt actief in op ontwikkelingen in de samenleving en geeft invulling aan andere vormen van samenwerking binnen en buiten het gemeentehuis. Uitgangspunt in de aanpak is ‘lerend ontwikkelen’, waarbij slagvaardigheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid belangrijke kenmerken zijn. De organisatievisie 2020 is een belangrijk fundament voor de doorontwikkeling van onze organisatie. Om onze klant –de inwoner en ondernemer van Soest– optimaal van dienst te zijn, houden we de lijnen kort, het werk efficiënt en de oplossingen professioneel.

Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie. De gemeente Soest zoekt een vierde verkeerskundige. De afdeling Als junior verkeerskundige maak je onderdeel uit van de afdeling Ruimte. De 28 collega’s van de afdeling Ruimte willen actief en open een basis leggen voor een goed functionerende fysieke leefomgeving. We werken resultaatgericht, waarbij de medewerkers grote eigen verantwoordelijkheid hebben om die resultaten te behalen. Wat ga je doen? Als junior verkeerskundige ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners, bedrijven en organisaties met hun vragen op het gebied van verkeer en vervoer. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van hun vragen. Je geeft verkeerskundig advies op bouwplannen. En je vertegenwoordigt het team in het overleg over evenementen en adviseert hierbij vanuit je vakgebied.

Profiel kandidaat

Wie zoeken wij? Je hebt een afgeronde relevante opleiding minimaal op HBO-niveau en affiniteit met verkeer. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je kunt goed luisteren en beschikt over een flinke dosis sensitiviteit om de klant goed te woord te staan. Je bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig opereren. Daarvoor ben je sterk in planmatig organiseren en flexibel. Je houdt van aanpakken en bent klaar om aan de slag te gaan. Problemen los je op door integraal te werken. Durf je af te wijken van gebaande paden, ben je daadkrachtig en stressbestendig? Dan is deze functie iets voor jou.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden je in de eerste plaats een baan met ontwikkelingsperspectief binnen een organisatie die volop in beweging is om verder te professionaliseren. Je start als junior (vakspecialist B) en hebt de mogelijkheid om bij goed functioneren door te groeien afhankelijk van je capaciteiten, ambities, competenties en talenten. Afhankelijk van je ervaring en opleiding verdien je minimaal € 2.591,-- en maximaal € 3.805,-- bruto per maand (functieschaal 9 behorende bij het generieke functieprofiel vakpecialist B). Je start met een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden kan dit omgezet worden in een vast dienstverband.

Bovendien heeft Soest een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werktijden, een ruime verlofregeling, betaald ouderschapsverlof, het kopen en verkopen van verlofuren, flexibele arbeidsvoorwaarden en bovenal een prettige, collegiale, informele en open werksfeer. Verder ontvang je naast het salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 17,05% over je salaris. Met het IKB beschik je over keuzevrijheid en eigen zeggenschap over deze financiële ruimte. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Contact

Hoe kun je reageren? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 20 augustus 2019 naar: solliciteren@soest.nl. Je kunt je brief richten aan Carine Vollebregt, HR adviseur. Je kunt je brief richten aan Carine Vollebregt, HR-adviseur. Vermeld daarbij het vacaturenummer 19-26. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 29 augustus 2019.

Vragen?
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Leontine Kok (teamleider van de afdeling Ruimte). Voor vragen over het sollicitatieproces kun je bellen met de HR administratie. Allen zijn te bereiken via het telefoonnummer (035) 609 34 11.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.