Junior verkeerskundig adviseur - XTNT

woensdag 30 mei 2018 117x gelezen

Bedrijf

XTNT

Locatie

Utrecht

Functieomschrijving

XTNT zoekt een junior verkeerskundig adviseur

 

 

 

Heb jij je HBO/WO-opleiding (bijna) afgerond, en wil je een toffe baan? Solliciteer dan nu bij XTNT! We zijn een ervaren verkeerskundig adviesbureau dat oplossingen voor bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven onderzoekt, ontwikkelt en implementeert.

Bij ons bureau werken mensen met hele verschillende achtergronden. Psychologen, ov-experts, community managers, verkeerskundigen, communicatieadviseurs en deskundigen op het gebied van smart mobility. We vinden het belangrijk dat ‘onze’ nieuwe junior oprechte interesse heeft in mobiliteit en verkeer, dat is namelijk waar wij ons mee bezig houden. Het is handig als je ook een opleiding in die richting hebt gevolgd. Maar ook als je in een andere richting hebt gestudeerd, zijn we benieuwd naar jouw unieke toevoeging aan ons team.

Wat zijn je taken?
XTNT betrekt junioren in het gehele werkproces: je gaat netwerken en op offertegesprek, werkt aan de offerte, voert het project uit, evalueert het, en kijkt vervolgens hoe je met het geleerde jezelf, je projectteam en XTNT verder verbetert. Het filmpje hieronder laat zien wat er op een gemiddelde werkdag allemaal kan gebeuren.

Filmpje
Klik hier voor een filmpje over het werken bij XTNT.

Profiel kandidaat

We zoeken een junior adviseur die:

 • Van aanpakken weet en pragmatisch is

 • Leergierig en initiatiefrijk is

 • Stressbestendig is

 • Kwaliteit en service levert

 • Niet bang is om van gebaande paden af te gaan

 • Zelfstandig en in een team kan werken

 • Basiseigenschappen van een adviseur bezit (zoals luisteren, schrijven, vragen stellen)

Aanvullende informatie

Waarom kiezen voor XTNT?

Wie kan je dat beter vertellen dan de XTNT’ers die afgelopen half jaar bij XTNT zijn begonnen. De redenen om bij XTNT te gaan werken volgens Bo, Lisanne en Thomas:

 • XTNT schenkt veel vertrouwen in haar werknemers en gaat uit van een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor is er ruimte om te groeien en jezelf te ontplooien. Er is ook begeleiding als het nodig is: je mag in het diepe springen, maar het hoeft niet.

 • XTNT is een bedrijf dat in projecten, én ook binnen de organisatie mensen centraal zet. Je voelt je snel thuis.

 • Er is een gemengd team: jong, oud, man, vrouw, verschillende persoonlijkheden en verschillende expertises. Je leert veel en het is gezellig.

 • Weinig hiërarchie en een open organisatie: je kunt bij iedereen terecht met vragen, je weet snel wat er speelt en bij wie je moet zijn voor welke vragen.

 • XTNT doet veel verschillende opdrachten (omvang, onderwerp, locatie). Regelmatig zijn het innoverende en toonaangevende projecten.

 • In bijna elke opdracht is ruimte voor een junior. Je voert projecten altijd uit met een ervaren collega, waardoor je veel leert en je snel kunt ontwikkelen

 • Je krijgt ruimte om projecten te draaien die jij echt leuk vindt. Je mag je eigen koers kiezen.

 • Er is geen standaardlijstje met ‘juniortaken’ dat voor elk project geldt, afhankelijk van wat er kan en waar je je goed bij voelt, kun je verschillende taken op je nemen. XTNT’ers zijn hierin flexibel en meedenkend.

 • Je draait direct volledig mee in de projecten, maar ook daarbuiten: offertes schrijven, verkoopgesprekken, bezoek congressen, kennisontwikkeling, communicatie, ontwikkeling van het bureau. 70% van je tijd besteed je aan je projecten, deze taken komen in de overige 30%.

Ons bod
XTNT biedt een dynamische functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, ov-kaart, laptop en telefoon, flexibele werkplaats en -tijd. En een kantoor in hartje Utrecht.

Contact

Ben jij onze nieuwe junior adviseur?

Herken jij je in deze functie en wil jij bij XTNT komen werken? Solliciteer dan nu! Laat ons weten waarom jij graag bij XTNT wil werken en welke talenten jij bij ons wilt inzetten.

 

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Petra van Wamel, 030-2398060.

* Cv’s bewaren we niet langer dan een jaar, en alleen met jouw toestemming. Geef je geen toestemming, dan verwijderen wij uiterlijk 4 weken na de sollicitatieprocedure je cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs

 

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.