Grontmij wordt Sweco

donderdag 1 oktober 2015 0 reacties 426x gelezen

Op 25 september is de overname van Grontmij door het Europese architecten- en ingenieursbureau Sweco bekendgemaakt. Vanaf deze datum begint de integratie van de twee bedrijven.

Pas in de loop van volgend jaar zal de naam Grontmij veranderen in Sweco, zegt Ton de Jon, directeur van Grontmij Nederland. Sweco ontwerpt en ontwikkelt ‘de samenleving en steden van de toekomst’.

 

Sweco wil duurzame gebouwen afleveren, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. De onderneming telt 14.500 medewerkers in 15 landen.

 

Sweco levert lokale deskundigheid

Uitgangspunt van de acquisitiestrategie van Sweco is de doelstelling om voor elk project de juiste expertise te kunnen bieden. Voor Nederland betekent dit dat Sweco met de Grontmij-medewerkers expertise met lokale deskundigen kan bieden.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.