Expert Wegbeheer - provincie Overijssel

maandag 4 september 2017 168x gelezen

Bedrijf

Provincie Overijssel

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

De uitdaging is: hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit van de provinciale wegen continu gewaarborgd blijft? Hoe beheers je de risico’s en hoe zorg je ervoor dat we zo efficiënt mogelijk met onze middelen omgaan? De provincie Overijssel biedt hierbij voor jou een inspirerende en vernieuwende werkomgeving.

 

“Met de technische ontwikkelingen zijn er veel mogelijkheden om hiervoor op een slimme manier de juiste gegevens in te winnen”

 

Expert Wegbeheer

36 uur | Zwolle

Wat ga je doen?

Je bent de expert voor de provinciale wegen. Dit gaat met name om de verhardingen, maar bijvoorbeeld ook om markering en bermverharding. Je belangrijkste opgave is ervoor te zorgen dat er elk jaar een actualisatie van het risicogestuurde meerjarenprogramma komt. Met de technische ontwikkelingen zijn er veel mogelijkheden om hiervoor op een slimme manier de juiste gegevens in te winnen. Daarnaast neem je toekomstige ontwikkelingen uit het vakgebied mee in je afwegingen en zoek je kansen voor het toepassen van innovaties. Zo werk je samen met je collega’s aan een onderbouwde programmering. Ook adviseer je over vragen bij aanbestedingen en onderhoudsprojecten.

 

Je belangrijkste taken zijn:

 

  • Opstellen, uitbesteden en begeleiden van slimme inspectie- en onderzoeksprogramma’s;
  • Adviseren over de programmatische aanpak van het meerjarig grootonderhoud en vervanging van verhardingen;
  • Adviseren in projecten over het onderhoud en de aanleg van verhardingen;
  • Opstellen van risicoanalyses voor het risicogestuurd onderhoud van de provinciale wegen volgens de principes van assetmanagement;
  • Volgen van innovaties, ontwikkelingen in het vakgebied en verkennen van de kansen voor toepassing in Overijssel.

 

Je werkt binnen het team Ontwikkeling & Expertise in de Eenheid Wegen en Kanalen. Het team bestaat uit 30 collega’s, maar je hebt ook veel contact met collega’s uit andere teams die op tactisch-operationeel werken aan de kunstwerken.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee?

Ben jij proactief, samenwerkingsgericht en overtuigend en heb jij een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau (bijvoorbeeld civiele techniek, technische bedrijfskunde of informatiekunde)? Heb jij werkervaring op het gebied van wegbeheer, verhardingen en risicogestuurd onderhoud?

 

Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken iemand met ambitie om binnen en buiten de grenzen van de provincie mee te praten over de ontwikkelingen in het vakgebied.

Aanvullende informatie

Over de Eenheid:

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie. Samen met je collega’s draag je bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling binnen de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Dit betekent de verantwoordelijkheid voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid WK verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.

 

Wat bieden wij:

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 2.775,86 en maximaal € 3.965,53 (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

 

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Contact

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 8 oktober 2017. Klik hier op te reageren.

 

Voor in je agenda

18/19 oktober 2017: 1e sollicitatiegesprekken

30 oktober 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken

7 november 2017: 3e ronde sollicitatiegesprekken

 

Procedure

Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Een assessment of psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Jan-Willem Grotenhuis, teamleider WKO op 038-4997155.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.