Dien uw idee in voor het Nationaal Fietscongres

maandag 5 februari 2018 Guus Puylaert 0 reacties 55x gelezen

Het Nationaal Fietscongres, dit jaar op 21 juni in Rotterdam, biedt een podium voor fietsprofessionals, die graag een inhoudelijke bijdrage willen leveren. Daar kunt u bijhoren, door uw sessie-idee voor 27 april in te dienen.

Een sessie-idee moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het aansluiten bij de gekozen thema's 'Fiets tussen stad en plattenland', 'Meer ruimte voor de fiets', 'Gericht stimuleren fietsgebruik', 'Fietsveiligheid' of 'Wind uit de andere hoek'.


De Raad van Advies, bestaande uit professionals van SWOV, Fietsersbond, Fietsberaad, het ministerie van I&W en de gemeente Rotterdam, beoordeelt de ingezonden voorstellen. De raad let met name op aspecten als: kwaliteit van de inzending, het vernieuwende karakter, de controleerbaarheid van de conclusie, de reproduceerbaarheid en de impact.

Inschrijven en bekendmaking

Een inzending is maximaal 200 woorden en moet helder geschreven zijn. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 april 2018. De bekendmaking van de goedgekeurde sessies vindt plaats op 17 mei 2018. Alle deelnemers ontvangen via de mail de uitslag. De personen met de beste sessie-ideeën mogen tijdens het Nationaal Fietscongres spreken in een van de sessies.


Meer informatie vindt u op www.nationaalfietscongres.nl.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.