CROW-manifest ‘Samen Verder’ bundelt uitdagingen collectief vervoer

maandag 29 januari 2018 Guus Puylaert 0 reacties 87x gelezen

Op de Netwerkdag Collectief Vervoer 2018 hebben sleutelfiguren uit het openbaar en doelgroepenvervoer kennis en inzichten uitgewisseld, om het collectief vervoer als geheel een innovatieve impuls te geven. De uitdagingen die dit opleverde, zijn samengebracht in het CROW-manifest ‘Samen Verder’.

Van links naar rechts: Mark Frequin, Hubert Andela en John Pommer.

Van links naar rechts: Mark Frequin, Hubert Andela en John Pommer.

John Pommer, programmamanager Collectief Vervoer van CROW, overhandigde het Manifest aan Mark Frequin, directeur-generaal Bereikbaarheid van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, en Hubert Andela, directeur Koninklijk Nederlands Vervoer en tevens vertegenwoordiger namens de Mobiliteitsalliantie.

Het Manifest is de inhoudelijke agenda voor de komende tijd. Team Collectief Vervoer van CROW gaat ermee aan de slag. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal dit bekend worden gemaakt.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.