CROW en NOVI Verkeersacademie slaan handen ineen

donderdag 19 januari 2017 Guus Puylaert 0 reacties 147x gelezen

Per dit kalenderjaar gaan CROW en NOVI Verkeersacademie samen verkeerskundige opleidingen faciliteren. Op 15 februari 2017 vieren de partijen de samenwerking in het Spoorwegmuseum te Utrecht, met een bijeenkomst met sprekersprogramma.

Afgestudeerden aan de NOVI Verkeersacademie in 2014.

Afgestudeerden aan de NOVI Verkeersacademie in 2014.

De samenwerking houdt onder meer in dat de huidige CROW opleiding Verkeerskunde wordt geïntegreerd in de Associate Degree-opleiding Verkeerskundig medewerker van NOVI Verkeersacademie. Deze Ad-opleiding kan modulair en in deeltijd worden gevolgd, waarmee de opleiding vooral gericht is op werkende professionals.

 

Professioneel

Zo is er voor professionals die zich (verder) willen bekwamen in het vak Verkeerskunde een eenduidige studiekeuzes en behalen de toekomstige verkeerskundigen tegelijkertijd efficiency bij de organisatie van de opleiding.

 

Kennisborging
De samenwerking borgt dat de kennis van CROW in het gezamenlijke curriculum wordt opgenomen en dat de gevolgde vakken – via de registratie van NOVI Verkeersacademie in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs – voor de studenten formeel geaccrediteerde studiepunten opleveren.

 

Dit kan voor studenten de opmaat zijn naar het doorlopen van de gehele Ad-opleiding en zelfs een HBO bachelor opleiding Verkeerskunde (beiden eveneens in deeltijd te volgen).

 

Wilt u er op 15 februari bij zijn? Meld u dan aan. 

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.