Contractmanager Vechtdalverbinding - provincie Overijssel

dinsdag 25 juli 2017 215x gelezen

Bedrijf

Provincie Overijssel

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

 

 

Help jij de Vechtdalverbinding vooruit?

 

Ben jij een bevlogen contractmanager en pak je deze kans om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid, de doorstroming en de leefbaarheid in Overijssel?

 

Contractmanager Vechtdalverbinding

Zwolle | Fulltime

 

Voor het grootste infrastructurele project van de Provincie Overijssel, de Vechtdal Verbinding (de N340/N48 en N377) zoeken wij een contractmanager die een prominente rol wil spelen en de aannemersmarkt optimaal gaat benutten met oog voor de omgeving en de Marktvisie (www.marktvisie.nu). Met andere woorden iemand die het spanningsveld tussen de zekerheden voor de stakeholders en ruimte voor marktpartijen goed snapt en hier graag de beste weg in zoekt!

 

We zoeken een collega voor 32-36 uur per week voor de duur van het project (tot 2023).

 

Wat ga je doen?

Het project de Vechtdal Verbinding bevindt zich in de afronding van de planvorming en maakt de stap naar de (voorbereiding van) de realisatie. Als contractmanager zorg je, samen met het team, voor een gedegen contract, waarmee het werk effectief in de markt gezet kan worden. Je hebt de regie op de aanbestedingsfase en bent tijdens de realisatie het eerste aanspreekpunt voor de hoofdaannemer. Je hebt daarnaast vanuit het project een coördinerende rol richting ProRail, in verband met de aan te leggen spoorkruisingen, en het ingenieursbureau dat (een deel van) de voorbereidende werkzaamheden verricht.

 

Je werkt nauw samen met de andere IPM-rolhouders en andere collega’s van het projectteam Vechtdal Verbinding. Daarbij onderhoud je een nauwe relatie met de collega’s van inkoop en werk je mee aan een goede verankering van het project binnen de organisatie.

 

Naast je rol in het project wordt ook verwacht dat je een initiërende en sturende rol pakt bij de ontwikkeling van het contractmanagement binnen de organisatie. Zie ook een filmpje over de functie.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee?

We zoeken iemand met ruime infrastructurele werkervaring:

  • minimaal 10 jaar als contractmanager, het liefst in IPM-verband;
  • iemand met nieuwe stijl, die de belangen van (markt-)partijen kent en weet te verbinden;
  • een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • aantoonbare ervaring met het opstellen en aanbesteden van UAV-GC contracten;
  • aantoonbare ervaring met Systeem Gerichte Contractbeheersing (SCB);
  • en iemand die het leuk vindt om in een politiek-gevoelige omgeving te werken en in staat is om de eigen organisatie en de omgeving mee te nemen.

 

Heb jij een dosis gezond verstand, humor en zakelijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 3.698,90 en maximaal € 5.284,14 (schaal 12) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

 

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

 

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie. Samen met je collega’s draag je bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling binnen de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Dit betekent de verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid WK verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.

 

 

Contact

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 27 augustus 2017 via de sollicitatiebutton.

 

Voor in je agenda

31 augustus 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken

6 september 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken

19 september 2017: 3e ronde sollicitatiegesprekken

 

Procedure

Na het 1e of 2e gesprek vindt er een assessment plaats. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Sander Dresken, teamleider op 038-4997104. De procedure wordt begeleid door een externe werving en selectiebureau. Zij zullen op basis van uw gegevens in contact met u treden en de verdere procedure met u afhandelen

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden; contractmanager vechtdalverbinding vacature, Zwolle vacature, Overijssel, werken bij de Provincie Overijssel, inkoop, bouw, verkeerskunde, contractmanager, hoofdaannemer, projectmanager

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.