Consultant Verkeersveiligheid - VeligheidNL

maandag 11 september 2017 201x gelezen

Bedrijf

VeiligheidNL

Locatie

Amsterdam

Functieomschrijving

Voor het thema Verkeersveiligheid zijn wij per direct op zoek naar een ondernemende en ambitieuze collega die denkt in mogelijkheden voor de functie van:

 

Consultant Verkeersveiligheid (32-36 uur)

 

VeiligheidNL levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verkeersveiligheid in Nederland door veilig gedrag te stimuleren. Hierbij maken wij gebruik van onze verkeersdata, ontwikkelen we interventies en campagnes gericht op het voorkomen van letsel en ongevallen in het verkeer en voeren deze ook uit.

 


 
Jouw taken

Als consultant ben je binnen het thema Verkeersveiligheid betrokken bij:

  • Het ontwikkelen, opzetten en implementeren van diverse programma's gericht op verkeersveiligheid of het adviseren van klanten hierover;

  • Het leiden en uitvoeren van projecten voor lokale, regionale en landelijke overheden;

  • Het actief delen van kennis over letsel/ongevallen en effectieve maatregelen ten aanzien van verkeersveiligheid;

  • Het doen van acquisitie en relatiemanagement; 

  • Het ontwikkelen van nieuwe business.

 

Binnen het thema Verkeersveiligheid werk je in multidisciplinaire teams nauw samen aan projecten met onderzoekers, marketing- communicatieadviseurs en andere consultants. Omdat we willen groeien op het thema Verkeersveiligheid is het doen van acquisitie en business development erg belangrijk. Echter, naast Verkeersveiligheid ben je ook inzetbaar op andere thema’s.

Profiel kandidaat

Jouw profiel

VeiligheidNL is op zoek naar een collega met ambitie en die affiniteit en/of werkervaring heeft met het thema Verkeersveiligheid. Verder heb je:

  • Een relevante afgeronde wo opleiding (denk aan: gedragswetenschappen of (verkeers-)psychologie) in combinatie met relevante werkervaring;
  • Kennis van gedragsverandering en interventie-ontwikkeling; 
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een consultants-/adviseursfunctie, bij voorkeur op het terrein van verkeersveiligheid;
  • Ervaring met succesvolle aanbestedingen, tenders en subsidieaanvragen, met name op regionaal en landelijk niveau; 
  • Aantoonbaar resultaten geboekt met acquisitie. 

 

Daarnaast ben je een teamplayer en heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ben je een goede gesprekspartner op verschillende niveaus. Tevens ben je klantgericht, ondernemend, enthousiast, creatief, resultaatgericht en heb je een commerciële drive.

Aanvullende informatie

Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een maatschappelijk betrokken organisatie met een collegiale sfeer. De functie is, afhankelijk van ervaring, ingedeeld in schaal 10-11 van de BBRA. We werken in een modern en open gebouw dat zowel met het OV als de auto goed bereikbaar is en we hebben aandacht voor de vitaliteit van onze medewerkers. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. 

De organisatie

VeiligheidNL is een landelijk bekende, maatschappelijke organisatie te Amsterdam. Wij doen onderzoek en ontwikkelen interventies en campagnes met als doel veilig gedrag te bevorderen  en ernstige ongevallen te voorkómen. De circa vijftig medewerkers werken samen met overheidsinstellingen en private organisaties op lokaal en (inter)nationaal niveau. Wij zijn trots op onze open professionele cultuur en maken een omslag naar markt- en resultaatgericht werken.

Contact

Interesse?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.veiligheid.nl. Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Casper Dirks, programma manager (06-46905793). Voor overige vragen kun je terecht bij Mirjam Brigitha, P&O (06-38695004).

 

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan je motivatie en CV voor 20 september a.s. onder vermelding van vacaturenummer 2017.07b naar vacature@veiligheid.nl.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.