Beleidsmedewerker Mobiliteit & Ruimtelijk Domein

maandag 18 november 2019 240x gelezen

Bedrijf

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Locatie

Hardinxveld-Giessendam

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker Mobiliteit & Ruimtelijke Domein werk jij mee aan de bereikbaarheid van Hardinxveld-Giessendam! Met jouw kennis en kunde help je onze gemeente verder. Jij geeft advies bij mobiliteitsvraagstukken en denkt mee bij ontwikkelingen in het ruimtelijk domein.

 

De gemeente Hardinxveld-Giessendam zoekt een:
Beleidsmedewerker Mobiliteit & Ruimtelijk Domein
36 uur per week
Vacaturenummer: 62662

 

 

 


Wat ga je doen?
Je geeft vorm aan het mobiliteitsbeleid van onze gemeente. Je werkt onder meer aan het gemeentelijk verkeers- en vervoersplan (GVVP), mobiliteit (o.m. waterbus), verkeersveiligheid en verkeersvragen vanuit de samenleving. Je adviseert vanuit jouw vakkennis over nieuwe (ruimtelijke) ontwikkelingen en grootschalige projecten.
Wij werken met breed inzetbare beleidsmedewerkers. Dit betekent dat je de kans krijgt om je ook op andere onderwerpen te ontwikkelen. Daarnaast vertegenwoordig jij ook onze gemeente in externe overlegplatforms en je bent betrokken bij lokale- en regionale beleidsontwikkeling.

Kortom, het is een brede functie met veel eigen verantwoordelijkheid waarbij je binnen en buiten onze organisatie samenwerkt!

Profiel kandidaat

Wat neem je mee?

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
  • Kennis van en ervaring met het maken van beleid.
  • Relevante werkervaring op het gebied van mobiliteit is een pre.
  • Kennis van wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen.

 

Als persoon ben jij collegiaal en prettig in de omgang. Je bent leergierig en denkt creatief mee. Je bent ook praktisch ingesteld. Als geen ander weet jij de boodschap over te brengen. Bij ons heb je een breed takenpakket. Dat vraagt flexibiliteit en brede inzetbaarheid van onze medewerkers. Daarnaast heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je doel- en resultaatgericht en initiatiefrijk.

Aanvullende informatie

Waar kom je te werken?
Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Onze gemeente maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden.

Je komt te werken in het team Samenleving. Het team bestaat uit 17 kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Zij werken samen aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-economisch domein. We zijn een hecht team en werken aan verschillende opdrachten. In ons team vinden we het belangrijk dat je een open houding hebt en makkelijk contact weet te maken met mensen. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam te werken.

Wat bieden we jou?
Wij investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zorgen samen met jou ervoor dat jouw talent optimaal benut wordt. Er is alle ruimte om nieuwe uitdagingen op te pakken en zo je profiel te verbreden. Samen met de andere teamleden geef je invulling aan de werkwijze van het team. Daarnaast werk je op veel dossiers samen met de regio Drechtsteden, waardoor je je netwerk vergroot. Wij zorgen er samen voor dat je het beste uit jezelf gaat halen!

Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 3.929,- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 9 bij een werkweek van 36 uur). Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar voor 36 uur per week, met de intentie jou een vast contract te bieden bij goed functioneren.

 

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, pensioen, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Contact

Solliciteren of meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan voor 12 december 2019 via het online sollicitatieformulier (o.v.v. vacaturenummer: 62662).

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mike Antoni, Medewerker- en teamcoach via het algemene nummer van de gemeente: 14 0184. Meer weten over onze organisatie? Kijk op onze website: www.werkenbijdrechtsteden.nl

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.