Assistent Verkeerskundig Planoloog - gemeente Rotterdam

dinsdag 17 april 2018 150x gelezen

Bedrijf

Gemeente Rotterdam

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

Ga jij voor een duurzaam bereikbaar Rotterdam?

 

De functie van Assistent Verkeerskundig Planoloog

Er komt nogal wat bij kijken om een grote stad als Rotterdam mobiel en bereikbaar te houden.

 

Hoe zorgen we ervoor dat met al die gebiedsontwikkelingen de stad aantrekkelijk en tegelijkertijd duurzaam bereikbaar blijft? Dat is een vraag waar jij ons gaat helpen het antwoord op te geven. Dat betekent dat je te maken krijgt met complexe projecten waarbij mobiliteit de juiste plaats moet krijgen binnen de integrale opgave van de stad.

 

Als assistent verkeerskundig planoloog ben je breed inzetbaar op het terrein van verkeer en vervoer. Kleine opdrachten doe je helemaal zelf; bij grote projecten werk je samen met andere beleidsadviseurs en verkeersplanologen binnen de afdeling Verkeer & Vervoer. Ook werk je samen met deskundigen vanuit de gemeente en daarbuiten, met belangenorganisaties en last but not least de Rotterdammers zelf. Rotterdam in beweging houden: dat is jouw ambitie.

Profiel kandidaat

Vraag en aanbod

Er zijn veel partijen betrokken bij verkeerskundige vragen en soms is er sprake van tegengestelde belangen. Daarom breng jij zowel gevoel voor je omgeving mee, als het vermogen om samen te werken. Tegelijk kun je prima zelfstandig werken en je weet je werk goed te plannen. Je zoekt naar oplossingen en omdat dit Rotterdam is, mogen die soms best out-of-the-box zijn, al verlies je het draagvlak nooit uit het oog. Tevens heb je:

  • een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond
  • liefst enige ervaring met verkeerskundige of planologische onderwerpen.

Aanvullende informatie

We geven je kans om daadwerkelijk mee te denken over de vraag hoe we Rotterdam mobiel en bereikbaar kunnen houden. Jouw input maakt verschil! Je zult veel leren over mobiliteitsvraagstukken in de context van een grote stad. En je bouwt een heel nieuw netwerk op door de samenwerking met de vele collega’s binnen de gemeente Rotterdam. Daarnaast krijg je:

  • een salaris van maximaal € 3.805,- (schaal 9) bruto per maand
  • een leerzame functie met een projectaanstelling voor twee jaar
  • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen opleidingsbudget

 

Het cluster Stadsontwikkeling, Verkeer & Vervoer

Bij Stadsontwikkeling werken we aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor Rotterdam en de Rotterdammers. Mobiliteit en bereikbaarheid zijn daarvoor voorwaarden. Bij Verkeer & Vervoer werken we zowel voor de stad Rotterdam als voor de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag aan een duurzame verkeersinfrastructuur, zowel fysiek als wat het gebruik betreft.

Contact

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met: Jeroen Maijers op 06-23575248. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Gavir Breidel op 06-18190973.

 

Solliciteren

Kandidaten kunnen reageren via de website van de gemeente Rotterdam.

  

Over de organisatie

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

 

Rotterdam. Make it happen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.