Assistent verkeerskundig ontwerper - gemeente Rotterdam

dinsdag 6 maart 2018 148x gelezen

Bedrijf

Gemeente Rotterdam

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

Help jij mee om het Rotterdamse verkeer in goede banen te leiden?

 

 

De functie van Assistent Verkeerskundig Ontwerper

Er komt nogal wat bij kijken om een grote stad als Rotterdam mobiel en bereikbaar te houden. Er gebeurt namelijk altijd wel iets dat gevolgen heeft voor de doorstroming van het verkeer – variërend van een nieuwe verkeersdrempel tot een compleet nieuwe woonwijk. Jij voorziet dat. Als Assistent Verkeerskundig Ontwerper houd je je bezig met de verkeerskundige aspecten van inrichtingsplannen bij gebiedsontwikkeling. Je doet onderzoek en maakt analyses, waardoor de consequenties van keuzes zichtbaar worden, bijvoorbeeld in schetsen, maquettes of in een technische tekening. Op basis van jouw verkeerskundige adviezen worden bij grote én kleine projecten de juiste infrastructuurkeuzes gemaakt. Kleine opdrachten doe je helemaal zelf; bij grote projecten werk je samen met collega-verkeerskundigen. Rotterdam in beweging houden: dat is jouw ambitie.

Profiel kandidaat

Vraag en aanbod

Er zijn veel partijen betrokken bij verkeerskundige vragen en soms is er sprake van tegengestelde belangen. Daarom breng jij zowel gevoel voor je omgeving mee, als het vermogen om samen te werken. Tegelijk kun je prima zelfstandig werken en je weet je werk goed te plannen. Je zoekt naar oplossingen en omdat dit Rotterdam is, mogen die soms best out-of-the-box zijn, al verlies je het draagvlak nooit uit het oog. Tevens heb je:

  • een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond,
  • liefst enige ervaring met verkeerskundige of planologische onderwerpen.

 

We geven je kans om daadwerkelijk mee te denken over de vraag hoe we Rotterdam mobiel en bereikbaar kunnen houden. Jouw input maakt verschil! Je zult veel leren over mobiliteitsvraagstukken in de context van een grote stad. En je netwerk krijgt een boost door de samenwerking met veel lokale én regionale partijen. Daarnaast krijg je:

  • een salaris van maximaal € 3.805,- (schaal 9) bruto per maand,
  • een leerzame functie met een projectaanstelling voor twee jaar,
  • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen opleidingsbudget.

Aanvullende informatie

Het cluster Stadsontwikkeling, Verkeer & Vervoer

Bij Stadsontwikkeling werken we aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor Rotterdam en de Rotterdammers. Mobiliteit en bereikbaarheid zijn daarvoor voorwaarden. Bij Verkeer & Vervoer werken we zowel voor de stad Rotterdam als voor de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag aan een duurzame verkeersinfrastructuur, zowel fysiek als wat het gebruik betreft.

 

Over de organisatie

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

 

Rotterdam. Make it happen.

Contact

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met: Tijs Overbeek op 06-10943463. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Gavir Breidel op 06-18190973.

 

Solliciteren

De vacature loopt tot en met 16 maart. Kandidaten kunnen reageren via de website van de gemeente Rotterdam.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.