Transport Publics

vrijdag 2 maart 2018 57x gelezen

Transports Publics, de Europese mobiliteitsbeurs, vindt van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 juni 2018 plaats in het beurscomplex van Paris Porte de Versailles in Parijs. Dit jaar staat de beurs in het teken van ecologische transitie met het thema Move Green.

Datum

12 - 14 juni 2018

Locatie

Paris Expo, Porte de Versailles, hal 1

Organisatie

GIE Objectif Transport Public

Doelgroep

Professionals uit de duurzame mobiliteitsbranche

Gedurende drie dagen vormt Parijs de Europese hoofdstad voor duurzaam transport. Professionals uit de duurzame mobiliteitsbranche komen er bijeen om hun ecologische of technologische prestaties uiteen te zetten. De laatste innovaties van 250 exposanten worden voor het eerst gepresenteerd, zoals voertuigen met schone brandstof, slimme accu’s, energierecuperatie, fotovoltaïsche terminals, stroomsensoren, oplossingen voor wagenparkbeheer.

Alle professionals kunnen industriële en technische ontwikkelingen ontdekken, die verband houden met institutionele verplichtingen in Frankrijk en wereldwijd, op het gebied van ecologische transitie en in overeenstemming met de COP21, de COP23 en de One Planet Summit. Evenals afgevaardigden en bedrijven die zich inzetten voor duurzame en innovatieve mobiliteit, legt de vakbeurs zich tijdens de aankomende beurseditie toe op groene intelligentie.

Voor beursinformatie en de aanvraag van toegangsbadges: www.transportspublics-expo.com.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.