Toekomst van de Fiets

vrijdag 1 december 2017 71x gelezen

Welke rol kan de fiets spelen in de samenleving van de toekomst? Wie wordt de Fietsstad van 2018? Kom naar de bijeenkomst Toekomst van de Fiets van de Fietsersbond en krijg antwoord op deze vraag en meer.

Datum

16 januari 2018

Locatie

Provinciehuis Utrecht

Organisatie

Fietsersbond

Doelgroep

mobiliteitsprofessionals, beleidsmakers, stadsontwikkelaars, (verkeers-)planologen, onderzoekers, verkeersveiligheidsspecialisten, stadsmakers, inrichters openbare ruimte en lokale afdelingen van de Fietsersbond

Voor wie?

Deze inspirerende dag over de ‘Toekomst van de Fiets’ en het moment dat de Fietsstad van 2018 bekend wordt gemaakt is met name interessant voor mobiliteitsprofessionals, beleidsmakers, stadsontwikkelaars, (verkeers-)planologen, onderzoekers, verkeersveiligheidsspecialisten, stadsmakers, inrichters openbare ruimte, lokale afdelingen van de Fietsersbond.

 

Op het programma
Directeur van de Fietserbond Saskia Kluit treedt op als dagvoorzitter en zal u door de dag leiden. Het verdere programma wordt gevuld met inspirerende sprekers bestaande uit Kris Peeters (o.a. auteur van het boek Weg van mobiliteit), Janine Hogendoorn (Ring-Ring®), Deborah Nas (hoogleraar aan de TUDelft) én Jaap Kamminga (Programmacoördinator bij de Fietsersbond) & Eddy Klynen (directeur Vlaamse Stichting Verkeerskunde). De programma wordt afgesloten met een outdoor excursie verzorgd door Herbert Tiemens (adviseur provincie Utrecht).

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.fietsersbond.nl/toekomstfiets

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.