Living Mobility Congres

woensdag 27 februari 2019 44x gelezen

REFRAME organiseert i.s.m. Rebel Group en Pakhuis de Zwijger het congres Living Mobility, waarin we mobiliteit, klimaat en gebiedsontwikkeling met elkaar verbinden. We geven antwoord op dé vraag van het komende decennium: hoe realiseren we de enorme groei van onze steden, op een gezonde en duurzame manier en blijven we mobiel binnen die stad?

Datum

16 april 2019

Locatie

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

Organisatie

REFRAME i.s.m. Rebel Group en Pakhuis de Zwijge

Doelgroep

Zie extra informatie

Op Living Mobility geven toonaangevende keynote speakers hun visie, bespreken we inspirerende cases uit binnen- en buitenland én zijn er natuurlijk workshops voor de overdracht van concrete tools. Bouw met ons mee aan de steden van de toekomst! Living Mobility, dinsdag 16 april 2019, Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

Steden laten groeien: hoe doen we dat duurzaam en met behoud van mobiliteit voor inwoners?

Tijdens het congres Living Mobility zetten we onze tanden in dé opgave voor Nederland voor het komende decennium: er voor zorgen dat de steden kunnen groeien, we de Parijse duurzaamheidsdoelstellingen halen én mensen zich kunnen blijven verplaatsen. Een behoorlijke uitdaging. Maar nodig. Want er komen steeds meer mensen in de steden bij en het wordt daardoor te vol: dringen in het OV, de wegen slibben dicht en de huizenmarkt zit op slot. De vergrijzing zorgt daarbij voor een veranderende samenstelling van de bevolking, met andere behoeften aan huisvesting en mobiliteit.

Bekijk hier alle informatie.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.