KIVI-jaarcongres

maandag 24 september 2018 23x gelezen

Na bijna twee jaar intensief bezig te zijn geweest met Circulaire Economie, ons jaarthema van 2017 en 2018, kunnen we concluderen dat inmiddels voor de meeste mensen de noodzaak wel duidelijk is, en dat nu vooral de vraag 'hoe dan' naar voren komt.

Datum

21 november 2018

Locatie

Hogeschool Saxion in Enschede

Organisatie

KIVI

Doelgroep

Zie extra informatie

Het doel van ons jaarcongres op maandag 21 november 2018 op Hogeschool Saxion in Enschede is dan ook om deze vraag zoveel mogelijk te beantwoorden. Dit doen we door uw ideeën te verzamelen, te verrijken, te vergelijken en uit te vinden wat we verder als KIVI kunnen doen. We vragen de hulp van een ieder bij het identificeren van bedrijven en kennisinstellingen die een antwoord op de “hoe dan?”-vraag hebben of juist nog (deels) zoeken, om dat aan ons kenbaar te maken.

Ook moedigen we docenten en studenten aan die actief zijn op het gebied van circulaire economie om zich aan te melden zodat we ook hun ideeën en onderzoek kunnen laten zien. Uw suggesties zijn tot maandag 1 oktober 2018 welkom bij Jasper van Alten, coördinator van het KIVI-jaarcongres, via jasper.vanalten@kivi.nl

Kijk voor meer informatie op www.kivi.nl.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.