"De Vitale Stad"

donderdag 9 februari 2017 51x gelezen

NLingenieurs en Gemeente Rotterdam organiseren een congres over Duurzame Stedelijke Samenleving "De Viitale Stad". Rotterdam  is daarvoor de ideale locatie als het gaat over veranderingen in de stedelijke omgeving.

Datum

21 maart 2017

Locatie

LantarenVenster Rotterdam

Thema's als leegstand, werkloosheid, arbeidsmigratie, internet of things en vergroening zijn uitdagingen van deze tijd. Het is de kunst deze uitdagingen op te pakken, nieuwe kansen te benutten en dit in te passen in de huidige stad met respect voor het verleden.

 

Topingenieurs en experts uit de ingenieursbranche geven hun visie op de vitale stad door te kijken naar heden, verleden en toekomst. Ze gaan doen waar ingenieurs goed in zijn: vanuit een sprekend beeld van de vitale stad van de toekomst en concreet handelingsperspectief voor het heden.

 

Hans Leeflang, Gijs van den Boomen, Arie Voorburg, Enrico Moens, Piet Dircke en bovendien de winnaar van de JongNLingenieurs Doe&Durf wedstrijd geven lezingen hierover en samen met allerlei beslissers met een belang in de vormgeving van de stad, wordt gestreefd naar werkzame oplossingen. Directeur Stedelijke vernieuwing Emile Klep zal de dag openen en afsluiten met een reflectie op de dag

 

Bekijk de uitnodiging.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.