BouwCirculair congres 2018

dinsdag 24 juli 2018 35x gelezen

Graag nodigen wij u uit voor het BouwCirculair congres: Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals die zich inzetten en een bijdrage leveren aan de transitie naar een circulaire- en CO2 arme economie.

Datum

10 oktober 2018

Locatie

Flora Boskoop, Parklaan 4, Boskoop

Organisatie

BouwCirculair

Doelgroep

Zie informatie

Al meer dan 125 opdrachtgevers, toeleveranciers, aannemers, recyclebedrijven, sloopaannemers, kennisinstituten hebben zich inmiddels aangesloten en onderschrijven daarmee de doelstellingen van BouwCirculair. Bent én voelt u zich ook verantwoordelijk voor circulair denken en doen in uw organisatie? Noteer dan 10 oktober in uw agenda of reserveer nu alvast één van de beschikbare plaatsen. 

Thema:                De Verbreding
Datum:                10 oktober 2018
Locatie:                Flora Boskoop
Adres:                  Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Onder deskundige leiding van dagvoorzitter Atto Harsta van Aldus Bouwinnovatie, passeert een variëteit aan onderwerpen de revue. Zo vertelt Liesbeth Spies (burgemeester van Alphen a/d Rijn) over het Groene Hart. Elphi Nelissen (hoogleraar Building Sustainability bij de Technische Universiteit Eindhoven en lid van de taskforce Bouwagenda) vertelt over het Transitieteam Circulaire BouwEconomie, waar zij tevens voorzitter van is.
Klik hier voor het complete programma
.


Deelsessies
Tijdens deze BouwCirculair dag kunt u een keuze maken uit verschillende deelsessies. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere geopolymeren, circulair slopen en verhardingen. BouwCirculair staat voor beweging in ketens en samenwerken. Klik hier voor een overzicht van alle deelsessies.


 

U kunt zich hier aanmelden!

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.