Bijeenkomst over doelgroepenvervoer

donderdag 17 augustus 2017 39x gelezen

De gemeente Amsterdam organiseert op 13 september 2017 een bijeenkomst over de toekomst van het doelgroepen vervoer in de Burcht te Amsterdam.

Datum

13 september 2017

Locatie

Burcht, Henri Polaklaan 9 te Amsterdam

Organisatie

gemeente Amsterdam

Doelgroep

vertegenwoordigers van vervoersorganisaties

Snel, gemakkelijk en veilig van A naar B komen is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar als je een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, stap je niet zomaar op de fiets, in de bus of in de auto. Voor de gebruiker is het doelgroepenvervoer een ondoorzichtige wereld van indicaties, regelingen en vervoerders. Amsterdam wil dit type vervoer moderniseren. Bijvoorbeeld met een appje bekijken welke stations toegankelijk zijn, met een beetje hulp zelfstandig reizen met het ovof rechtstreeks met de taxi van school naar sport.

 

Daarom nodigt de gemeente vertegenwoordigers van vervoersorganisaties uit om mee- en na te denken over een aantal vraagstukken in het doelgroepenvervoer in Amsterdam: wat is nodig en wat is realistisch? De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 september 2017, van 12:00 – 17:30 uur in de Burcht, Henri Polaklaan 9 te Amsterdam. U kunt zich opgeven via deze link.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.