Adviseur Smart Mobility - XTNT

maandag 27 november 2017 199x gelezen

Bedrijf

XTNT

Locatie

Utrecht

Functieomschrijving

Functieomschrijving
We zoeken versterking bij projecten binnen het werkveld ‘smart mobility / verkeersmanagement’. De mobiliteitswereld verandert snel. Zo ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om verkeer vooraf en tijdens de reis te sturen. XTNT beweegt volop mee met deze wereld en voert verschillende projecten op het raakvlak omgevingsmanagement, verkeersmanagement en mobiliteitsmanagement uit.

Wij zoeken een kandidaat die zich binnen deze projecten richt op de innovatieve kant van verkeersmanagement. De kandidaat kan de transitie duiden en wil overheden helpen om nieuwe smartmobilitytools en MaaS-concepten in te zetten en implementeren. We zoeken een persoon met minstens vier jaar werkervaring, die zich binnen dit werkveld verder wil ontwikkelen op zowel inhoud als proces.

Profiel kandidaat

Profiel
We zoeken voor deze rol een kandidaat op hbo/wo-niveau met enkele jaren ervaring en een grote interesse in het werkveld verkeersmanagement / smart mobility. Je bent vanzelfsprekend communicatief en adviesvaardig, hebt een oprechte interesse in mensen en denkt en handelt op zowel een strategisch als operationeel niveau. Je beschikt verder over een resultaat- en klantgerichte instelling, commercieel vermogen en bent niet bang om van gebaande paden af te gaan. Je wilt je profileren in de markt en zoekt samen met je collega’s naar projecten die je wilt uitvoeren. Je bedenkt plannen die je daadwerkelijk omzet in acties en bent projectleider voor in- en externe projecten, die je samen met je team, opdrachtgever en partners voor elkaar krijgt. Daarbij stuur je projecten en processen op natuurlijke wijze aan en zorgt dat iedereen zich in dat proces betrokken en gewaardeerd voelt en de werkwijzen en technieken verder worden doorontwikkeld.

Aanvullende informatie

Organisatie
XTNT onderzoekt, ontwikkelt en implementeert oplossingen voor de huidige en te verwachten bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven. Vanuit een kantoorlocatie in hartje Utrecht werken wij met 17 mensen aan complexe verkeerskundige projecten, waarin het proces vaak minstens zoveel aandacht vraagt als de inhoud.

XTNT loopt voorop bij de implementatie van smartmobilitytools binnen 'Minder Hinder'-projecten. En we breiden ons werkterrein steeds verder uit. Onze projecten in dit werkveld vinden plaats bij Rijkswaterstaat en gemeenten. Hier vind je een selectie van projecten die XTNT nu uitvoert of heeft uitgevoerd.

De sfeer binnen XTNT is informeel en open. Dit stimuleert je om grenzen te verleggen en ambities te verwezenlijken. Samenwerken, eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid zijn belangrijke kenmerken van werken bij XTNT. De adviseurs zijn enthousiaste, sympathieke  medewerkers die voor de beste kwaliteit gaan. Zowel denken en doen zijn belangrijk en medewerkers zijn ambitieus, resultaatgericht en vormen een hechte eenheid.

Ons bod
XTNT biedt een dynamische functie met veel vrijheid, ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om sturing te geven aan de ontwikkeling van het bureau. Marktconform salaris* met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en OV-kaart. En een kantoor in hartje stad.

* = volgens benchmark Human Capital Group zomer 2017

Contact

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
We vinden het belangrijk dat jij goed in het team past en het team versterkt. Er vinden daarom minimaal drie sollicitatierondes plaats. Na een gesprek met (een deel van) het managementteam, maak je in een tweede ronde kennis met meerdere XTNT´ers. In de derde ronde worden arbeidsvoorwaarden besproken. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Solliciteer nu.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.