Adviseur Mobiliteit - Accent Adviseurs

donderdag 9 november 2017 229x gelezen

Bedrijf

Accent Adviseurs

Locatie

Eindhoven

Functieomschrijving

Al meer dan tien jaar werkt Accent adviseurs proactief en bewust van de context, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en vaardigheden op gebied van management en advies hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare sparringpartner.

 

Vanuit Brainport Eindhoven bestrijken wij Zuid-Nederland, waar we voornamelijk werken in Brabant en Limburg. Ons kantoor is gevestigd op Eindhoven Airport. Wij werken ook geregeld vanaf de locaties van onze opdrachtgevers. Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Je kunt daarbij denken aan ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen. Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers, zoeken wij een ervaren adviseur mobiliteit ter uitbreiding van ons.

 

De functie

Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende vraagstukken. Deze variëren van beleid tot probleemverkenning, van haalbaarheidsstudie tot evaluatie, van procesregie tot bereikbaarheidsprogramma. De projecten gaan over thema´s in de volle breedte van mobiliteitsvraagstukken. Bij het ene project ligt het accent op je adviesrol en bij het andere project ben je vooral aan zet als projectleider. De projecten staan vaak in de spotlights van politiek en inwoners. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Profiel kandidaat

Profiel van de adviseur

Wij zijn op zoek naar een adviseur met het volgende profiel:

  • je hebt ruime ervaring bij overheid én advieswereld
  • je werkt al minimaal negen jaar als verkeerskundige
  • je bent breed georiënteerd
  • je bent gewend aan een complexe projectomgeving
  • je gaat makkelijk en professioneel met bestuurders om
  • je ziet uitdaging in inhoud én proces
  • je bent betrokken bij opdrachtgevers
  • je pakt regie in het proces
  • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
  • je hebt minimaal een hbo-achtergrond

 

Aanvullende informatie

Ons aanbod

Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Accent adviseurs heeft een gezonde ambitie. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning, waarbij we rekening houden met jouw ontwikkeling en prestaties.


Contact

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Roy Cornelissen. Dat kan per mail via roycornelissen@accentadviseurs.nl, maar je kunt hem ook bellen op 06 – 23 25 60 82.

 

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae naar: moniqueswaans@accentadviseurs.nl

Vacatures

Vacatures 6 tot 6 van 6

Vacatures 6 tot 6 van 6

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.