Adviseur ITS en smart mobility medior/senior - Twynstra Gudde

woensdag 29 maart 2017 183x gelezen

Bedrijf

Twynstra Gudde

Locatie

Amersfoort

Functieomschrijving

Ben jij ondernemend, kun je goed samenwerken en wil jij meewerken aan de organisatorische opgaven van ITS en smart mobility? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe Adviseur ITS en smart mobility! Samen met ons ga jij aan de slag om onze positie in de markt van ITS en smart mobility te vergroten.

 

Profiel kandidaat

ITS en smart mobility binnen Twynstra Gudde

Als adviseur ITS en smart mobility maak je deel uit van de adviesgroep Mobiliteit en Infrastructuur. In deze adviesgroep richten wij ons op de ontwikkeling en exploitatie van infrastructuurnetwerken en -knooppunten (weg, spoor, water en lucht), op de organisatie van mobiliteit en op de vormgeving van de organisatie en samenwerking in de sector. Verbinden is hierbij onze sleutel tot succes! Wij verbinden advies en management, inhoud en proces, partijen en kennis. Samen met onze opdrachtgevers komen wij tot vernieuwende oplossingen, samenwerkingsvormen en uitvoeringsmogelijkheden.

 

Wij werken met een gedreven team adviseurs aan vraagstukken over ITS en smart mobility. Hierin staat de organisatorische opgave centraal. Voor het bereiken van aansprekende resultaten zoeken wij de samenwerking met andere expertises (onder andere project- en programmamanagement, samenwerken, veranderkunde en organisatiekunde) binnen Twynstra Gudde en met diverse bedrijven in ons netwerk.

 

Wat houdt jouw werk in?

Je werkt in de wereld van ITS en smart mobility aan de toekomst van mobiliteit op het grensvlak van inhoud en proces. Je weet wat er in die wereld speelt en hebt een visie op smart mobility. Door jouw inhoudelijke ervaring zorg jij voor een sterkere positie van Twynstra Gudde in de markt op het gebied van smart mobility. Je kan goed doorgronden wat er speelt en je kan dit helder inzichtelijk maken op diverse niveaus (van ambtelijk tot bestuurlijk). Tot slot heb jij de ambitie om je (verder) te ontwikkelen op de kerncompetenties van ons bureau: samenwerkingskunde, proces- en projectmanagement, veranderkunde en organisatiekunde.

 

Wat vragen we van jou?

Wij vragen een gemotiveerde en ambitieuze medior/senior adviseur die het volgende meebrengt:

 

 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Een opgebouwd netwerk in de wereld van ITS en smart mobilty en daardoor weet wat speelt en een visie heeft op wat er moet gebeuren;
 • Ervaring in de wereld van ITS en smart mobility;
 • In staat eigen opdrachten te verwerven;
 • Bij voorkeur kennis en ervaring in organisatorische vraagstukken binnen ITS en smart mobility.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Naast samenwerking in een team van ongeveer 25 betrokken, talentvolle en resultaatgerichte adviseurs, bieden wij jou:

 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling;
 • De mogelijkheid veel ervaring op te doen in mooie, toonaangevende en maatschappelijk relevante projecten in Nederland;
 • Een flexibele, creatieve en informele omgeving met veel ruimte om je werk op jouw manier te organiseren, met volop ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en ambities;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan onze propositie Innovatieve Mobiliteit;
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij het beste organisatieadviesbureau van Nederland (klanttevredenheidsonderzoek Incompany 2015).

Contact

Jouw reactie

Ben jij de energieke, inspirerende en hardwerkende adviseur die van aanpakken weet en die mee wil bouwen aan ITS en smart mobility binnen Twynstra Gudde? Solliciteer dan door je motivatiebrief met CV te richten aan Pieter Arends en vóór 1 mei via de sollicitatiebutton.

 

In je motivatiebrief zien we, naast jouw geschiktheid en waarom je interesse hebt, graag een korte visie van jou terug op de toekomstige organisatorische ontwikkelingen op het gebied van ITS en smart mobility en welke bijdrage jij hieraan wilt leveren. Een pitch en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de vervolgprocedure.

 

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Pieter Arends (par@tg.nl of 06-51155854) en voor vragen over de procedure met Irma Keegstra (ikg@tg.nl, 033-4677608).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.