(Senior) adviseur Verkeer en Vervoer - Arup

maandag 11 december 2017 297x gelezen

Bedrijf

Arup

Locatie

Internationaal

Functieomschrijving

Bij Arup zijn we continu op zoek naar talentvolle collega’s. Geloof jij net als onze oprichter Ove Arup in ‘total design’ en zit het gebruik van cutting-edge technologieën ook in jouw DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

(Senior) adviseur Verkeer en Vervoer

 

 

 

Wat ga je doen?

Onze wereldwijde netwerk van planningsdeskundigen biedt een breed scala aan diensten aan klanten van de publieke en private sector. Als senior adviseur lever je binnen en buiten ons team een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende verkeerskundige vragen en opgaven. Je denkt breder dan je eigen vakgebied en je bent niet bang om de gebaande paden te verlaten. Je hebt ervaring met integrale projecten waar je ook als projectleider aan werkt.

Verder vindt je het leuk om je eigen netwerk uit te bouwen en in te zetten voor het verkrijgen van opdrachten. We zoeken een collega die ons en onze klanten wil inspireren.

Profiel kandidaat

Wie ben jij?

Jij kunt je identificeren met onze visie en wilt graag in een internationale omgeving meewerken aan de vele, vaak iconische, projecten van Arup. Om ervoor te zorgen dat Arup topkwaliteit kan blijven leveren, zijn wij op naar kandidaten die minimaal aan de volgende criteria voldoen:

  • Afgeronde hbo/wo-opleiding richting verkeerskunde/planologie.
  • Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring als verkeerskundige of planoloog bij een advieskantoor.
  • Je hebt ervaring met het werken met en voor overheidsinstellingen en je hebt hierin ook een goed netwerk opgebouwd.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je kunt projectmatig werken en je kunt goed bewegen binnen multidisciplinaire teams.
  • Je bent een teamplayer, proactief en je ziet jezelf als ambassadeur van je bedrijf.

Aanvullende informatie

Wat kun je van Arup verwachten?

  • Wij bieden jou een Arup-contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend pensioen en reiskostenvergoeding.
  • Binnen Arup werk je in een internationale omgeving, wat jou in staat stelt kennis en ervaring met de hele wereld te delen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor korte of lange termijn te werken in een van onze kantoren in het buitenland.
  • Medewerkers bij Arup komen in aanmerking voor het Global Profit Share-programma. Afhankelijk van de financiële prestaties is er twee keer per jaar een winstuitkering.
  • Wij hebben onze eigen Arup University met interne en externe trainingen waardoor je altijd in ontwikkeling blijft.

Contact

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: John Meijdam, recruitment business partner op telefoonnummer 06-52473072 of via e-mail recruitmentnl@arup.com.

 

Hoe nu verder?
Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt jouw cv en motivatie met behulp van de “apply” knop insturen via onze website www.arup.com/careers

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.